Midsommarkjol :)

Äntligen har jag sytt färdigt min blåa kjol. Jag började sy den för någon månad sedan och nu är den klar! Jag hann dessutom sy en väska också!

Kanske ska jag använda kjolen på Midsommar då den är väldigt somrig. Måste bara hitta en matchande topp då.

kjol3
Foto & collage: Youssi

bag5
Foto & collage: Youssi

För vi har tagit studenten!

Lillasyrran tog Studenten i förrgår. Känns märkligt. Den lilla lilla systern är 19 år och har tagit Studenten! Hon sa att hon kommer att sakna klassen :)  Lillasyster snor... såååå sööt.

Själv är det åtta år sedan jag tog Studenten. Åtta år!! Tiden går alldeles för fort. Är 27 år gammal ju. Jisses! Borde man inte känna sig äldre i sinnet när man är 27? Jag känner mig fortfarande som 20 ibland...

Det var i alla fall ett riktigt ös på lillasysters Student. Jäklar vad de tutade i horn och blåste i visselpipor! Och sjöng och skrålade. Precis som det ska vara. :D  Härligt!

studenten1
Foto: Youssi


Borde göra det, och det, och det...

Jag har ångest idag. Det är så mycket jag borde ha gjort idag och under hela veckan egentligen. Men jag har inte hunnit med något alls. Idag sov jag till klockan var 10:35. Vaknar och känner att typ hela dagen har försvunnit. Går upp och fastnar framför tv:n. Och där går en timme bort. Äter frukost och sätter mig framför datorn.

Det enda jag har hunnit med idag är att ansöka om ny boendeparkering! Och klockan är 12:30!!
Usch. Känns jobbigt.

När jag gjorde mitt examensarbete förra våren så kände jag verkligen att jag var väldigt duktig. Jag gick upp klockan 7 på morgonen, trots att sambon låg kvar och sov, och satte mig framför datorn och skrev och läste och skrev och skrev. Att jag klarade av att skriva mitt examensarbete på typ 50 sidor helt själv var en stor grej för mig. Att jag hade den disciplinen.

Men nu när jag har gått hemma och varit arbetslös i snart ett år, så inser jag att jag inte har gjort något av allt jag hade tänkt mig hinna med på denna tiden. Jag hade tänkt lära mig nya datorprogram, sy en klänning och några väskor, gå igenom lådorna i källaren, börja träna igen... jag har inte gjort något av detta! Frågan är ju då, vad har jag egentligen gjort? Jag har slösat med mitt liv...

Måste nog ringa till min bästa vän S och fråga om hon vill ta en promenad. Måste komma ut ur lägenheten inom närmaste framtiden.

Coola bilar!

För någon vecka sedan när jag och sambon var på Mobilia i Malmö så blev hela parkeringen invaderad av en massa coola gamla bilar. Bland annat gled feta amerikanare förbi och massvis av motorcyklister. Jag tog några kort men den coolaste av dem alla var nog Sheriff-bilen! Som har kört omkring i Garfield County, Oklahoma. Skitfräck! En sådan skulle jag vilja ha... hehe

sheriff
Foto: Youssi