Bling bling naglar :)

Jaha, då har jag äntligen fixat mina naglar igen efter att jag bröt av en nagel på de förra. Denna gången blev de riktigt långa! Och inte diskreta alls! Riktigt skoj :D

naglar3
Foto: Youssi

Vår! Nuuuuuuu!

Varför dröjer våren? Vad har vi gjort för att förtjäna denna kyla? Varför kan inte snön bara försvinna och solen kasta sina varma strålar på mitt bleka skinn? Jag behöver verkligen sol och fågelkvitter och blommor. Vinter har varit alldeles för lång och dessutom har snö-perioden förflyttats från nov-dec till jan-mars!! Förstår den inte att vi måste ha snö på julafton? Och inte ha snö i mars!

Jag längtar tills jag kan bygga sandslott på stranden i varma solen...

havet1
Foto: Youssi

Glad för väskor!

Hittade en väska på rea för några veckor sedan som jag letat efter väldigt länge :) Man blir glad när man hittar sånt. Var nog 50% rea och väskan kostade nog runt 70 kr. :D
bag2
Foto: Youssi

Hittade även den här väskan för inte så länge sedan. Den är ganska stor och rymlig. Köpte den för 50 kr på Netto. Men den luktade jätteäckligt väldigt länge. Kunde inte använda den direkt utan den fick hänga framme och lufta sig.
bag1
Foto: Youssi


Väskor & second hand

Jag har hittat 2 roliga fynd på second hand i förra veckan. Ett serveringsfat och en ful handväska som ändå är ball :) Tänkte se om jag kan göra om väskan, kanske ett nytt handtag eller lite utsnyckningar. Jag gav 10 kr för fatet och 10 kr för väskan.
fat1väska-2hand
Foto: Youssi

Ny blogg :)

Jaha, då har jag flyttat min blogg hit. Har lagt in mina inlägg från förra bloggen och även kommentarerna. Anledningen är att jag här kan kategorisera mina inlägg. Vill man bara läsa och se bilder på väskor tex så blir det mycket lättare med kategorisering. :D

Dagens bild blir en av mina presenter till min syster som fyllde år den 14 mars. Det är ett par örhängen som jag själv har tillverkat :)
earrings1
Foto: Youssi

Dagen innan dagen

Kopierat från min första blogg: onsdag, mars 15, 2006

Jaha, då är det städ-dags. Blä, tråkigt. Ska ju ha födelsedagsfest för släkten imorgon så jag måste städa och baka lite. Baka är ju skoj, städa är ju inte skoj...

Och hur ska vi få plats? 10-12 personer i våran en och en halva? Det är knappt att vi får plats med våra möbler... Hehe, men det har fungerat innan så det funkar säkert jättebra imorgon också.

Här kommer dagens bild; 2 bilder på mammas gamla 70-talsklänningar. De är skitfräcka, men ack så korta.
70-tal
Foto: Youssi

Fylla år :)

Kopierat från min första blogg: tisdag, mars 14, 2006

Idag fyller min ena lillasyster 24 år. Ska snart hem till henne på kaffe och tårta - mums! Och på torsdag fyller jag år. Blir 27. Och nästa tisdag fyller min pappa år. Det är fullt av tårtor i mars!!

Dessa bakade jag till min sambos födelsedag förra året. Ahhh sugen!
cake1
Foto: Youssi

En nagel mindre...

Kopierat från min första blogg: måndag, mars 13, 2006

Aj aj aj! Jag bröt av min ena nagel igår. Skulle öppna bildörren och då gick nageln på långfingret av. Det gjorde faktiskt inte så ont som man kan tänka sig, men det räckte med att tänka på det. Och det blödde lite. Som tur var gick den av precis vid fingertoppen så nu är den naglen "vanligt" kort. Men det är surt att den gick av. Nu ser det konstigt ut. Och jag måste vänta ett tag till innan jag fixar till dem igen. Den avslagna nageln måste ju växa ut lite...

I alla fall, hittade en bild på en väska som jag hade som liten. Den är faktiskt ball! Önskar att jag hade sparat den. Hade varit riktigt cool att ha nu. ;) Härliga 80-tal! Eller inte :)
plastBag50-tal
Foto: Hittat på Internet

Wiii! Kläder från La Redoute!

Kopierat från min första blogg: fredag, mars 10, 2006

Jag hämtade ut mina beställda kläder från posten nu i veckan. Hittade många fina linnen och en kjol m.m. på
La Redoute som jag beställde för 1 vecka sen. Och nu har jag fått det. Det mesta passade jättebra men en kavaj och en trekvartärms-tröja passade inte. De ska skickas tillbaka.

Jag kommer säkert att sätta in lite bilder på mina outfits här efterhand, men nu får ni nöja er med att titta på denna underbara kjolen som jag tyvärr inte hade råd med. Men den är helt underbar! (kostar 579kr)
kjol-blue
Foto: La Redoute

Hittade en skön Blogg

Kopierat från min första blogg: torsdag, mars 09, 2006

Varje morgon surfar jag in på Aftonbladet och läser vad som har hänt i världen. Idag hamnade jag på en sida om olika bloggar och där hittade jag Husmusens blogg. Underbar blogg om inredning och pyssel. Jag lade adressen på minnet direkt. Gillar ni också inredning så surfa in på hennes sida direkt:
http://husmusen.blogg.se

Längtar efter våren!

Kopierat från min första blogg: söndag, mars 05, 2006

Nu får detta tradiga snöandet sluta. Jag är trött på det och vill att våren ska komma. Mera sol och några plusgrader hade varit underbart! Och att se några vårtecken hade också varit fint. Några små solgula blommor och mer fågelkvitter :)

Här är i alla fall mina senaste naglar. Väldigt fräcka!
naglar2
Foto: Youssi

Tråkigt att gå arbetslös

Kopierat från min första blogg: tisdag, februari 21, 2006

Jaha, då sitter man hemma som vanligt. Försöker komma på något viktigt att göra. Något som gör att det känns som man har utnyttjat dagen. Men nä, kommer inte på något alls.

Har redan sökt de jobb som jag kan söka som var nya på arbetsförmedlingen idag. Borde kanske sätta mig och lära mig Flash eller något annat program som jag vill kunna. Men det är jobbigt att ta tag i. Fast jag vill göra något så orkar jag inte.

Jag behöver ett jobb! Varför ska det vara så svårt för arbetsgivarna att förstå att vi som har pluggat i 3 år eller mer säkert kan lika mycket som de som har jobbat i 3 år. Vi som har pluggat har i alla fall modernare kunskap och nyare idéer... precis som det hjälper... blä...

Nähä då. Om jag skulle ta tag i mig själv nu då och hitta på nåt. Jag ska hämta pojkvännen på hans jobb om några timmar. Vad kan jag göra tills dess? Dra in till stan och göra av med pengar är nog ingen bra idé för mig som arbetslös. Men shoppa är ju såååå kul ;)

Nya naglar...

Kopierat från min första blogg: måndag, februari 20, 2006

Nu på onsdag ska jag fixa mina naglar hos en kompis som utbildat sig till nagelteknolog. Jag har varit hennes försöksperson under utbildningen och har verkligen fastnat för den här nageltrenden. Det är skönt att ha naglar som är snygga hela tiden och som man dessutom kan smycka. :)

Såhär har jag haft mina naglar nu. Väldigt "vår"-iga!
naglar1
Foto: Youssi

Första inlägget :)

Kopierat från min första blogg: onsdag, februari 15, 2006

Jaha, då har jag också gått i fällan och skaffat mig en blogg. Kan nog vara skoj att skriva av sig här emmellanåt.

Nu ska jag i alla fall ta en kopp kaffe och titta igenom hur sidan fungerar!