Me + pink = sant

När jag var liten var min favoritfärg rosa. Mellansyrrans var gul. När vi fick likadana saker, tex. kläder eller någon leksak, så fick jag alltid det i rosa och syrran det i gult. Men så en gång fick vi varsin t-shirt som var fel färger. Den stora t-shirten, som jag skulle få, fanns bara i gult och den lilla, som syrran skulle få, fanns bara i rosa. Så mina stackars föräldrar tänkte att "det gör nog inget" och köpte dem ändå. När vi fick dem blev jag så besviken att jag bestämde mig för att jag skulle ha den rosa mot alla odds. Så jag tryckte in mig i den alldeles för trånga rosa tröjan och syrran fick ta den alldeles för stora gula. Så det så!

Under uppväxten försvann min förkärlek till den rosa färgen. Då hade jag nog alla färger förutom rosa tror jag. Men så för några år sedan så började den rosa färgen att ropa till mig igen. Så nu har jag en massa rosa kläder igen i min ägo. Och andra rosa saker. Som mina naglar till exempel. Senaste gången jag var och fixade dem var jag tvungen att ha dem rosa. Väldigt somrigt blev det :)


naglar4
Foto: Youssi

Skräckupplevelse...

Klockan är halv åtta på morgonen när jag vaknar och måste gå på toaletten. Sambon är ute och spelar golf så jag har redan vaknat ett par gånger tidigare. Jag går in som vanligt i badrummet och sätter mig på toaletten. Jag är lite halvsömning som man brukar vara vid den tiden på morgonen. När jag är klar och vänder mig om för att spola så springer Gigantus Spindeleus in bakom toalettstolen!! Jag ser bara något stort och svart som snabbt som fan springer in där bakom. Skräck! Och såklart blir jag dessutom klarvaken.

När något sånt här händer måste man ju genast fånga in Gigantus Spindeleus så att den inte sprider ännu mera skräck för de inneboende. Så jag letar efter något att fånga den med, hittar en glasvas (köpt på IKEA) som verkar passa ypperligt. Jag går sakta in på toaletten. Gigantus Spindeleus kan ju komma farande när som helst!

Jag misstänker att den fortfarande är bakom toaletten så jag bankar med ett tillhygge på ena sidan så att Gigantus Spindeleus ska komma ut på andra sidan, vilket den gör. Ohhh, den är ännu större än vad jag trodde! Blä. Skräck. Den springer alldeles för fort när jag försöker fånga in den med vasen. Ändrar riktning mot toaletten igen. Jag bankar med toalettborsten i golvet framför den så att den ska vända. Så till slut så fångar jag in den under den upp-och-ner-vända vasen. Phuuu. Äntligen! Ingen mera skräck. Fast nu blir jag istället rädd och nervös varje gång det börjar klia på kroppen. Usch för Gigantus Spindeleus!

Lovely symaskin!

Jag skäms... Jag har fortfarande inte kommit igång med att sy väskorna som jag tänkte sy innan sommaren. Tiden bara försvinner, rinner bort tillsammans med allt annat man tänkt göra. 

Jag har dock påbörjat arbetet med kjolen. Har bara volangen kvar att sy på den. Men det tråkiga är att jag och min kära sambo inte har så mycket space i lägenheten. "The lovely symaskin" måste packas upp när jag ska sy och packas ner när jag är klar för dagen. Urtråkigt! Hade varit härligt med ett helt eget rum för symaskinen och mina andra galna intressen. Men det kanske kommer i framtiden.

I alla fall, jag har lagt in mina kreationer på en annan sida som heter "Sysidan". Där kan man se vad jag har hittat på:
Youssis Album

Kul är det!

Mors Dag

Jaha, då är det Mors Dag på söndag. Då får man ge sig ut på stan i jakt på någon liten fin present som uppskattning på att mamma är min mamma. :) Min söta lilla mamma! Jag blir glad av att tänka på att jag har en så underbar mamma. Hon hjälper till när det behövs. Hon och plastpappa. De är underbara...

Vilken hund är du?

Hahaha... Var också tvungen att testa vilken hund jag är :) Tydligen är jag en Berner sennen.

"Berner sennen är en stor lugn hund med jämt och lugnt temperament. Men den är också mycket ivrig och leklysten. Berner Sennen är en självsäker, orädd, uppmärksam och godmodig hund. Den är sugen på att lära sig nya saker och mycket vänlig. De är vaktiga men samtidigt hängivna folk den känner. Självsäker och vänlig inför främmande. Älskar att vara ute sommar som vinter."

berner
Foto: Hittat på nätet

De e sommar och sol!

Nu äntligen vågar solen visa sina gyllena strålar! Och jag ska gå ut på bakgården med kaffe och en smörgås för att njuta i fulla drag. Och en bok ska jag också ha med mig. Så ska jag vända mitt ansikte mot det gula klotet och känna hur det värmer i ansiktet. Det ska bli såååå skönt!

Jag måste verkligen njuta ordentligt idag och imorgon för jag ska jobba på måndag och tisdag. :)

Gott med godis!

Sitter här framför datorn och äter godis. Har läst Aftonbladet och surfat runt lite på nätet. Ska ringa min sambos pappa för att få lite uppgifter om en hemsida jag håller på med till honom och hans fru. De ska hyra ut sin stuga nu under sommaren. Det enda som fattas i stugan är en toalett, men den är väl snart på väg. Eftersom det inte går att dra något rörsystem till toaletten så ska de köpa en frystoa. Tydligen så är den ganska så kall att använda eftersom utrymmet där "number 1 and 2" förvaras håller -15 grader. Brrr... det gäller att inte sitta och läsa tidningen där i alla fall!