Me + pink = sant

När jag var liten var min favoritfärg rosa. Mellansyrrans var gul. När vi fick likadana saker, tex. kläder eller någon leksak, så fick jag alltid det i rosa och syrran det i gult. Men så en gång fick vi varsin t-shirt som var fel färger. Den stora t-shirten, som jag skulle få, fanns bara i gult och den lilla, som syrran skulle få, fanns bara i rosa. Så mina stackars föräldrar tänkte att "det gör nog inget" och köpte dem ändå. När vi fick dem blev jag så besviken att jag bestämde mig för att jag skulle ha den rosa mot alla odds. Så jag tryckte in mig i den alldeles för trånga rosa tröjan och syrran fick ta den alldeles för stora gula. Så det så!

Under uppväxten försvann min förkärlek till den rosa färgen. Då hade jag nog alla färger förutom rosa tror jag. Men så för några år sedan så började den rosa färgen att ropa till mig igen. Så nu har jag en massa rosa kläder igen i min ägo. Och andra rosa saker. Som mina naglar till exempel. Senaste gången jag var och fixade dem var jag tvungen att ha dem rosa. Väldigt somrigt blev det :)


naglar4
Foto: Youssi

Kommentarer
Postat av: Andrea

Skit coola naglar du har, jag har oxå byggt men jag brukar antingen ha franska eller glitter på tippen. Va kostar de & ha dina naglar så himla fina då? Vart gör du dom?

MVH Andrea

2006-08-10 @ 12:27:05
Postat av: Youssi

Tack så mycket! :)
Jag gör mina naglar hos Lack&Lugg (www.lackolugg.se) inne i Malmö. Ett nytt set med tippar kostar 495:- och en påfyllning kostar runt 330:-. På dersa hemsida finns massvis med bilder på naglar som de har gjort.

2006-08-30 @ 19:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback