Dags För Julbak!

Då är det dags! Idag är jag ledig från jobb och det är sedan en tid tillbaka inplanerat att det ska bakas hemma hos mamma. Jättemysigt! :) Mina två systrar ska också komma dit och vi ska baka pepparkakor, lussebullar och förhoppningsvis också lite knäck eller kola. Mums!

Förra året bakade jag hemma helt alena och det var inte så skoj. Det blev ju förstås väldigt gott men mitt enda sällskap var radion. Sambon satt inne vid datorn och kom bara ut för att smaka. :)

Här kommer en bild från förra årets bak.

julbak1
Foto & montage: Youssi

Mupp På Jobb

Första veckan jag jobbade på mitt nya jobb, Mattssons Foto, så skulle det fotograferas en ny bild till deras hemsida. Men man glömde bort att berätta detta för de anställda och jag fick veta samma dag på morgonen att detta skulle ske.

Naturligtvis hade jag just den dagen tagit på mig min rosa- och lilablommiga kjol och mina nyinköpta stövlar med päls och tofsar! Alla andra hade jeans eller svarta byxor... Och eftersom jag är kort så fick jag ju stå längst fram... Alltså ser jag ut som en liten mupp bredvid de andra som ser väldigt seriösa ut i sina jeans och mörka byxor! Och denna bild ligger nu uppe på deras hemsida... hahahaha

Dessutom har jag en alldeles för stor skjorta på mig (de hade inga mindre just då) och mitt huvud ser väldigt litet ut. Mupp!!

mattssons
Foto: Mattssons Foto


Så söööööt

Jag ska göra en hemsida till sambons syster som har skaffat sig mini-hundar och en av dessa hundar har fått valpar. Hon skickade bilder på valparna igår. Såååå söööta de är!! Skulle tagit med en hem direkt om jag hade varit där. Man vill bara ta upp den i handen och klappa och gosa med den. Den är extremt retlig med tungan utanför sådär också. Rasen är förresten Dvärgspets. Tror jag.

gullig-valp
Foto: sambons syster