Boxning

Jag och sambon satt och bläddrade bland tv-kanalerna för några dagar sedan. Vi fastnade på EuroSport där två killar höll på att boxas. Det var:

Pirog Dmitri VS Joseph Mongo


Vi höll på att skratta ihjäl oss. Varför döper man sitt barn till Pirog!? Och varför heter man Mongo i efternamn? Och varför boxas Pirog mot Mongo? Hahahahaha!

Tjuvlyssnat.se

Det är alltid kul att läsa om andras roliga kommentarer! På www.tjuvlyssnat.se finns det hur mycket skoj som helst. Läste denna där idag:

"I busskuren sitter en påtänd man ~45, och försöker att få kontakt med en tjej ~17. Tjejen tittar på mannen och pekar mot sitt öra för att påpeka att hon är döv. Detta fattar uppenbarligen inte mannen utan fortsätter att babbla.
Man ~40 (som står vid sidan): Det är nog inte värt att prata med henne eftersom att hon är döv!
Påtända mannen: Tror du hon kan tyska?"


Hahahaha!

Jaha, Där Ser Man...

Min syster E var inne hos mig på jobb för tre veckor sedan och testade ett nytt objektiv till sin kamera. Då tog hon ett kort på mig, med fluffigt hår och jobbskjorta, som hon sedan lade ut på sin bilddagbok på nätet. När hon sedan träffade mig ett tag senare berättade hon att någon hade kommenterat bilden. Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag fick höra kommentaren:


awn skriver:  15/01-07 01:50 
"thats how a real woman looks like :]]]  "


Hahahaha! Skojigt! Skrattar fortfarande!

Trivs På Jobbet!

Jag har ganska stor frihet på jobbet. Har bland annat hand om beställningar av album och ramar och får i princip beställa in det jag känner för.  :) 

Dessutom gillar chefen att jag kan göra en hel del i Photoshop. Gjorde en flyer, kan man säga, som ska läggas längst fram bland korten som folk beställer, och chefen blev eld och lågor. Jag fick göra en större som skulle printas ut i storlek 40x45cm och den skulle vi ha i skyltfönstret och inne i butiken på kassadisken. Sedan fick jag göra en till som var stående (50x70cm) som vi nu har utanför butiken i ett reklamfönster. Dessutom bestämde han att den skulle vara med som annons i en tidning nästa dag. Skoj! Snacka om att boosta upp självförtroendet.

Så nu har jag tagit initiativet till två till. En med album och en som ska vara till Alla Hjärtans Dag. Den med album såg chefen nu i veckan och sa genast att han tyckte den var jättefin. Kul att få göra varierande arbetsuppgifter! Älskar det!

Har lärt mig att räkna dagskassorna också, samt håller på att lära mig hur jag framkallar analog film. Det digitala labbet kan jag nu. Har kört det själv ett par dagar. :)

Här kommer i alla fall bilder på mina kreationer.

mattssons1
Foto & montage: Youssi


Coola Tårtor!

Jag hade inte tackat nej till en sån här skapelse! Eller jo, kanske att jag hade tackat nej till hästhuvudet... Lite maffia-känsla ju.

cakes1
Foto: Hittat på nätet