Härligt härligt, men farligt farligt...

Sån himla tur med vädret på eftermiddagen av Midsommar! Vi kunde sitta ute! Underbart!

Jag & sambon firade med ett annat par i deras stuga vid Sibbarp i Malmö. Hennes föräldrar, en kusin, syster med kompis osv. var också med och det blev riktigt roligt. Mycket mat, musik, sprit och prat. Vi gick även ner till Axels Tivoli som höll till nere på campingen. Tryckte i oss donuts! Mums!


midsommar07
Foto & montage: Youssi

MUMS!

Ahh...! Underbara, mumsiga, svalkande, ljuvliga mjukglass med polkaströssel från kiosken i Bjärred vid Långa Bryggan! Lovely!

glass1
Foto: Youssi

Tävling!

Jag cyklade ner till Stapelbäddsparken i söndags. Satt och tittade på skejtboardtävlingen "Quiksilver Bowlriders" i cirka 1h. Var faktiskt skoj. Det var åldern 14 år och lägre som tävlade när jag satt där. De var riktigt duktiga och en 9-årig kille från Florida vann den åldersgruppen. Han gjorde många bra tricks. :) 

Jag satt dock med solen på höger sida i 1h. Fin solbränna sedan :D  Hahaha!

skateboard1
Foto: Youssi

Sugen På Röda Skor

Jag har suktat efter ett par röda högklackade skor ett bra tag nu, men jag hittar inga jag gillar. Söker jag på nätet finns det dock mängder att välja mellan. Men de flesta av dem kostar mucho money eller så går de ändå inte att beställa hit till Swiiden. Så vad ska man göra? Jag får helt enkelt sukta vidare...

shoes-red
Foto: Hittat på nätet

Lite Jordig...

Hmmm.. körde förbi denna bilen för ett tag sedan. Undrar om det är någon som försökt vara rolig / elak eller om föraren har kört ner i ett dike och sedan beslutat sig för att behålla jorden ovanpå sin bil?

bil-jord
Foto: Min sambo

Lovely Sommar-outfit

För ett tag sedan var jag inne på H&M inne i stan. Jag skulle bara kolla och tänkte inte direkt köpa något. Men så klart fastnade jag för ett par jättefina shorts, som jag dessutom har letat lite efter. De passade jättebra. Sedan hittade jag också en underbar blus i siden. Jag brukar inte tycka om siden för det är lite kallt mot huden, och jag fryser nästan alltid. Men denna var så fin så jag var tvungen att ha den. De funkar bra ihop och även till andra plagg. Lovely till sommaren!

shoppat1
Foto: Youssi