Matschema

Blä vad tråkigt att laga mat och leta recept. Jag måste skriva ett matschema nu så att man vet vad man ska laga varje dag. Det förenklar så mycket att man slipper tänka på vad man ska laga till middag. Men usch vad det är tråkigt att leta recept...

Dressing In Dresses

Lindex har fått in många snygga klänningar nu. Jag blir lite småsugen varje morgon jag går förbi deras skyltfönster på väg till jobb. Men jag försöker låte bli. :) Men titta kostar ju inget. Här är i alla fall ett axplock av dem.

lindex1
Foto: www.lindex.se


Piggelin

Jaha, så sitter man här. Klockan är snart 00:00 och jag borde lägga mig. Ska jobba imorgon. Men jag är piggelin. Vill inte sova än. Har druckit kaffe för sent på kvällen. Två koppar dessutom. Sambon ligger & sover redan... Kanske ändå ska krypa ner till honom... snart, snart... alldeles strax...

Dags för Nya Naglar

Min lediga dag idag :)  Skönt!

Har tränat, träffat Jens på lunchen, storhandlat på Willy´s och nu ska jag iväg och fixa naglarna. De ser hemska ut just nu så det ska bli så skönt att få dem fina igen.


Uppfräschning & Nytt Namn

Jag var trött på det rosa, så nu blev det blått och turkost. Och så blev det ett nytt namn.

Jobba imorgon... blä... känner inte för det. Vill vara lite mer ledig... jobbade ju i lördags så jag har bara haft 1 dag ledigt... synd om mig... ;)

Händig mamma :)

Min mamma håller på att tillverka allt möjligt med pärlor och silvertrådar och ståltråd. Så jag gjorde en beställning av henne. Jag behövde något att hänga mina örhängen i, så att man ser vad man har och så att de hänger i par. Jag hade en idé som jag skissade lite på till henne och sedan tillverkade hon en till mig. Såhär blev resultatet. Jag är supernöjd!

earrings-holder
Foto: Youssi