Trivs På Jobbet!

Jag har ganska stor frihet på jobbet. Har bland annat hand om beställningar av album och ramar och får i princip beställa in det jag känner för.  :) 

Dessutom gillar chefen att jag kan göra en hel del i Photoshop. Gjorde en flyer, kan man säga, som ska läggas längst fram bland korten som folk beställer, och chefen blev eld och lågor. Jag fick göra en större som skulle printas ut i storlek 40x45cm och den skulle vi ha i skyltfönstret och inne i butiken på kassadisken. Sedan fick jag göra en till som var stående (50x70cm) som vi nu har utanför butiken i ett reklamfönster. Dessutom bestämde han att den skulle vara med som annons i en tidning nästa dag. Skoj! Snacka om att boosta upp självförtroendet.

Så nu har jag tagit initiativet till två till. En med album och en som ska vara till Alla Hjärtans Dag. Den med album såg chefen nu i veckan och sa genast att han tyckte den var jättefin. Kul att få göra varierande arbetsuppgifter! Älskar det!

Har lärt mig att räkna dagskassorna också, samt håller på att lära mig hur jag framkallar analog film. Det digitala labbet kan jag nu. Har kört det själv ett par dagar. :)

Här kommer i alla fall bilder på mina kreationer.

mattssons1
Foto & montage: Youssi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback